FARM FRITES STRANDRACE 11 FEBRUARI 2024

INFORMATIE 23st FARM FRITES STRANDRACE

Finale van de KNWU Topcompetitie !

AANMELDING:
Voor het evenement kan inschrijven worden via de KNWU website, voor deelnemers die over een mijnknwu account beschikken kunnen via deze link inloggen en inschrijven.
Geen KNWU-lid ?
Maak dan via https://mijn.knwu.nl/registreren een gratis account aan om jouw inschrijving te beheren.
Inschrijving via de knwu website staat open tot een week voor het evenement (4 februari). Mocht je na die tijd besluiten toch te willen deelnemen, dan bestaat er de mogelijkheid op de dag van de wedstrijd nog bij te schrijven. Ook niet licentie houders (cyclos/recreanten) hebben de mogelijkheid in te schrijven voor de afstand 36 km. Deze kunnen zich ook via de bovenstaande link inschrijven voor het evenement of een mail te sturen aan strandrace@gmail.com.
Buitenlandse deelnemers kunnen zich ook aanmelden door een mail te sturen aan strandrace@gmail.com

Inschrijfgeld:
– Bij voorinschrijving Euro 10,– (voor licentiehouders)
– Bij voorinschrijving Euro 20,– (voor startlicentiehouders en cyclos/recreanten)

– Bij inschrijving op de dag van het evenement Euro 25,–

Op de dag van het evenement kan vanaf 08.30 uur het stuurbord afgehaald worden. Op het stuurbord is een timing chip bevestigd. Let wel het stuurbord moet op het stuur goed zichtbaar bevestigd te worden. Het mag niet verkleind of verbogen worden. Mocht dit worden gedaan bestaat de kans op het niet opnemen in de uitslag of tijdregistratie.

Wij maken gebruik van het strand en rijden tijdens ons evenement ook langs een natuurgebied. Denk erom geen afval achter te laten tijdens de wedstrijd/tocht.

Parkeren voor het evenement is mogelijk op de parkeerplaats op het 2e slag in Rockanje. Over het duin bevindt zich “Salsa Beachclub” dat dienst doet als permanence.

Starttijden:
10.00 uur Licentiehouders (m/v) 72 km (4 ronden)
10.02 uur Startlicentiehouders (m/v) 54 km
10.02 uur Cyclo/recreanten (m/v) 36 km (2 ronden)

Na de wedstrijden zal er voor de categorien licentiehouders/startlicentiehouders (m/v) nog een prijsuitreiking plaatsvinden.
 Graag verzoek ik jullie je hiervoor beschikbaar te houden. Bij afwezigheid worden de prijzen die evt behaald zijn beschikbaar gesteld aan een goed doel.

Verder zijn de reglementen van de KNWU van toepassing voor strandrace evenementen.

DEELNAME AAN ONS EVENEMENT IS OP EIGEN RISICO, ORGANISATIE KAN NIET AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN VOOR EVENTUELE SCHADE.

Mochten er nog vragen zijn kunt u contact opnemen: e-mail strandrace@gmail.c

ORIGINAL